Fosta capitana a echipei de volei Quimper, Grace Carter se retrage

La un an dupa ce a parasit echipa care a consacrat-o, Quimper Volley 29, britanica Grace Carter in varsta de 31 de ani a anuntat ca se retrage din cariera de sportiva dupa ce a petrecut un sezon la Harnes.

Cu siguranta i-a lipsit echipei Quimper Volley 29 in acest sezon…britanica Grace Carter era un fel de leader natural al jucatoarelor de volei, cu totii au admirat-o. In urma cu un an, centrasa anunta ca isi doreste o noua orientare cariera sa, axandu-se de acum inainte pe studii, vrea sa studieze ingineria si ergonomia activitatii fizice. In plus, a mai declarat ca ar fi interesata sa fie antrenoare pentru echipa Harnes.

Dupa un sezon la echipa Harnes, Grace Carter a declarat ca vrea sa se retraga definitiv din circuit pentru a se consacra de acum inainte parcursului profesional. Britanica s-a alaturat echipei Quimper in anul 2016 dupa ce a parasit echipa Paris Saint-Cloud la care a evoluat o buna perioada de timp.

Dupa trei sezoane petrecute la echipa Quimper, Grace Carter a acceptat sa urmeze aceasta aventura, alegand directia Harnes. Insa pentru o perioada scurta de timp, deoarece a evoluat doar un sezon in sanul acestei echipe. A lasat astfel un gol care cu greu va putea fi umplut deoarece a fost o jucatoare foarte buna. Figura emblematica in lumea voleiului, Grace Carter pune punct carierei sale de sportiva, la varsta de 32 de ani.

Grace Carter s-a facut remarcata in special pentru faptul ca reusea sa isi sudeze echipa in timpul unui meci, sa le determine pe toate sa colaboreze si sa depuna toate eforturile necesare pentru a castiga un meci. Dupa un sezon reusit in cadrul noii echipe, Grace Carter a surprins pe toata lumea cu anuntul retragerii din cariera de sportiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *