Back to homepage

Derby Fotbal Franta Ligue 1

Esti pasionat de fotbalul din Franta? Acum ai o pagina special dedicata pentru Ligue 1 din Franta in care poti vedea cele mai importante derby-uri din Franta si rezultatele de la ultimele meciuri. Echipa noastra de profesionisti vine in sprijinul tuturor microbistilor cu recenzii complete pentru tot ce inseamna fotbal in Franta, dar si cu informatii de ultima ora despre modificarile care au loc la nivel de competitie sau la nivel de echipe.

Ligue 1 cuprinde cele mai bune echipe din Franta si meciurile acestora au darul de a tine microbistii lipiti de televizoare. Din nefericire unele meciuri nu sunt difuzate in Romania sau daca totusi sunt difuzate nu sunt traduse pentru ca provin de pe posturile de sport internationale, prin urmare cei mai multi microbisti vor avea nevoie de informatii suplimentare relevante pe care noi le oferim cu responsabilitate in fiecare zi.

Iti punem la dispozitie recenzii pentru cele mai importante derby-uri din Ligue 1, pareri generale ale specialistilor despre actiunea din teren a echipelor, informatii despre tot ce se intampla in fotbal in Franta si toate informatiile de care ai nevoie pentru a ramane informat.
Monaco – PSG, scor 0-4. Situatie critica pentru monegasci!

Monaco – PSG, scor 0-4. Situatie critica pentru monegasci!

Partida Monaco- PSG din cea de-a XIII-a etapa a campionatului francez nu s-a incheiat deloc bine pentru monegasci, cu scorul de 0-4. Situatia pentru AS Monaco nu este deloc usoara, deoarece se situeaza pe locul 19 in Ligue 1, cu

Read Full Article