Back to homepage

Derby Fotbal Germania Bundesliga

Bundesliga din Germania este cea mai mare competitie de fotbal din aceasta tara. Campioana Germaniei este decisa prin jucarea tuturor meciurilor in Bundesliga. Fiecare club joaca cu celelalte acasa si in deplasare. Initial in aceasta liga victoriile erau rasplatite cu 2 puncte in timp ce remiza primea doar un punct. Ulterior s-a trecut la trei puncte. Echipa care acumuleaza cele mai multe puncte pana la final de sezon este Campioana Germaniei.

O competitie de asemenea anvergura tine cu siguranta microbistii ocupati. Sunt foarte multe persoane interesate de fotbal in Germania care vor sa vada recenzii si articole despre derby-uri din Bundesliga si pentru ei oferim toate informatiile in mod complex si relevant pentru a ii ajuta sa ramana la curent cu toate noutatile.

In aceasta competitie ultimele doua echipa ajung sa fie retrogradate si vor juca in Liga a Doua iar primele doua ajung imediat in Bundesliga. Avand in vedere toate acestea este de inteles de ce toti sunt interesati de aceste meciuri.
Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1. Invingatoarea este tot mai aproape de cupa europeana

Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1. Invingatoarea este tot mai aproape de cupa europeana

In urma meciului Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1, echipa invingatoare se aproprie tot mai mult de cupa europeana, cu 21 de puncte. Dupa primele 20 de minute ale meciului, Werder Bremen inscrie primul gol, atunci cand mijlocasul cu numarul 6,

Read Full Article