Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1. Invingatoarea este tot mai aproape de cupa europeana

Bremen - Fortuna Dusseldorf

In urma meciului Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1, echipa invingatoare se aproprie tot mai mult de cupa europeana, cu 21 de puncte.

Dupa primele 20 de minute ale meciului, Werder Bremen inscrie primul gol, atunci cand mijlocasul cu numarul 6, Kevin Mohwald, marcheaza printr-o pasa data de M. Kruse. 13 minute mai tarziu, Fortuna Dusseldorf egaleaza prin belgianul Dodi Lukebakio.

Desi cei de la Dusseldorf aveau sanse sa conduca partida dupa pauza, Henning a tras putin pe langa poarta si isi pierd sansele de a transforma meciul in favoarea lor. In minutul 71 Martin Harnik inscrie al doilea gol, iar in minutul 78 Josh Sargent inscrie cel de-al treilea gol pentru Werder Bremen.

Cu siguranta meciul Werder Bremen – Fortuna Dusseldorf 3-1 nu a fost unul usor, iar fiecare echipa a avut parte de suficiente cartonase galbene. Astfel, Werber Bremen a primit 3 cartonase galbene, in timp ce cei de la Dusseldorf au primit 4 cartonase galbene.

Te-ar putea interesa:  Campionatul Germaniei se reia în câteva zile

Pozitionarea in Bundesliga, deloc favorabila pentru Fortuna Dusseldorf

Dupa disputa cu Fortuna Dusseldorf, Werder Bremen se situeaza pe pozitia 7, cu 21 de puncte, la egalitate cu Hoffenheim, care desi are tot 21 de puncte, este situata pe locul 6.

Primele cinci pozitii sunt ocupate de urmatoarele echipe in Bundesliga:

  1. Dortmund – 33 puncte;
  2. Monchengladbach – 26 puncte;
  3. RB Leipzig – 25 puncte;
  4. Bayern – 24 puncte;
  5. Eintracht Frankfurt- 23 puncte.

Fortuna Dusseldorf este ultima clasata in Bundesliga, cu 9 puncte, ocupand pozitia 18.

Werder Bremen are sansa sa se afirme in continuare in Bundesliga cand o va infrunta pe echipa fruntasa a ligii, Dortmund, care are 10 victorii din 13 meciuri jucate si 3 remize. Werder Bremen are 14 meciuri jucate, cu 6 victorii, 3 remize si 5 infrangeri.

Avand 9 infrangeri si doar 2 victorii, nu este surprinzator faptul ca Fortuna Dusseldorf este ultima clasata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *