Derby-ul dintre Hertha –Union Berlin, un spectacol incheiat cu scorul de 4-0

Hertha a reusit sa se impuna cu scorul de 4-0 in cadrul meciului cu Union Berlin si in cadrul etapei cu numarul 27 din Bundesliga, a doua dupa pauza cauzata de pandemia cu coronavirus. Dupa prima repriza, fara niciun gol marcat, Hertha a reusit sa faca spectacol in cea de-a doua repriza, in cadrul derby-ului din Berlin, jucat in premiera la acest nivel competitional.

Hertha a reusit sa dea 3 goluri in 10 minute. Ibisevic este cel care a deschis scorul in minutul 51 al partidei si dupa un singur minut a reusit sa bifeze un assist pentru coechipierul sau Lukebakio care a punctat pentru 2-0.

Cunha si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 61 al partidei, reusind golul de 3-0 tot din pasa lui Ibisevic. Cunha a decis sa celebreze aceasta reusita intr-un mod inedit, impreuna cu colegii sai, a dedicat golul inscris copilului care urmeaza sa vina in curand pe lume, peste cateva zile doar. Boyata este cel care a inchis meciul la scorul de 4-0, in minutul 77 al partidei atunci cand a resuit sa inscrie din pasa lui Plattenhardt.

Te-ar putea interesa:  Werder Bremen - Fortuna Dusseldorf 3-1. Invingatoarea este tot mai aproape de cupa europeana

In clasament, Hertha a reusit sa  urce provizoriu pe locul 10, cu 34 de puncte. Union, cu 30 de puncte ocupa locul 12 in clasament.

Celelalte meciuri ale etapei vor avea au loc sambata si duminica. Liderul pentru moment este Bayern Munchen, cu 58 de puncte, urmata indeaproape de Borussia Dortmund, 54 puncte, Borussia Moenchengladbach, 52 puncte, RB Leipzig, 51 puncte, Bayer Leverkusen, 50 puncte, toate avand cate 26 de meciuri disputate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *