Mbappe s-a sfătuit cu Macron

Fotbalistul Kylan Mbappe, care a ales sâmbătă să-şi prelungească înţelegerea cu Paris Saint-Germain până în 2025, respingând ofertele venite de la Real Madrid, a recunoscut, luni, că l-a consultat pe Emmanuel Macron pe această temă, apreciind „sfaturile bune” ale preşedintelui francez, care îşi dorea ca atacantul să rămână, informează AFP.

„Am discutat de mai multe ori şi am primit sfaturi bune. El îşi dorea ca eu să rămân, a făcut parte din negocieri”, a declarat Mbappe într-o conferinţă de presă organizată la arena Parc des Princes.

„El a făcut parte dintre diferitele persoane cu care am vorbit pentru fotbal! Aici vedem că fotbalul s-a schimbat şi că are un loc important în societate. Este important, de asemenea, să ştii să rămâi în banca ta în ciuda importanţei pe care ţi-o oferă ţara”, a adăugat el.

„Am ales să rămân în ţara mea. Sunt francez şi în calitate de francez vreau să continui un pic să duc Franţa pe culmi, să dau şi mai multă valoare campionatului şi acestui club”, a adăugat el.

Te-ar putea interesa:  Rezultat meci St- Etienne – Marseille

Mbappe a avut, adesea, ocazia de a se întâlni cu şeful statului francez, el fiind decorat de acesta în 2018 cu Legiunea de onoare după titlul mondial din 2018.

Emmanuel Macron a lăudat, totodată, atitudinea lui Mbappe, care, „departe de derivele” celebrităţii, îşi „păstrează capul pe umeri”.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *