Marseille – Saint Etienne

Derby-ul Marseille – Saint Etienne este organizat pe celebra arena Velodrome din Vechiul Port.

Marseille este clasata pe locul al 12- lea si are doar 4 puncte dupa cele 3 runde parcurse. Doar intr-una din aceste patru partide a reusit sa marcheze si in doua din ele a incasat si un gol. Marseille a inceput destul de slab, cu o infrangere adica si a continuat cu o remiza si acum se reintoarce dupa o victorie. Primul meci disputat este singurul pe care l-a jucat acasa, cu Reims si a fost un esec total, scor final 0-2. Florian Thauvin s-a antrenat in mod normal in aceasta saptamana si ar putea constitui o solutie, ar putea fi solicitat sa joace in aceasta partida. In ceea ce il priveste pe Andre Villas Boas, acesta se poate declara multumit ca nu intampina si alte probleme cu lotul sau.

Saint Etienne ocupa locul 14 si are, la fel ca si adversara sa din cadrul acestui meci adunate 4 puncte in 3 etape. Ultima partida este si cea in care nu a reusit sa inscrie niciun gol, insa, in toate meciurile disputate a primit cel putin un gol. A reusit sa se impuna in prima disputa din cadrul acestui sezon, 2-1 cu Dijon dupa care a urmat o remiza si o infrangere. Pentru Saint Etienne aceasta va fi deplasarea cu numarul 3, iar in primele are un succes si un esec totodata.

Te-ar putea interesa:  Brest castiga derby-ul, Strasbourg si Metz castiga acasa

Absent din acest meci va fi William Saliba intrucat a suferit o accidentare destul de grava. Gabriel Silva si Miguel Trauco inca sunt incerti din cauza unor probleme medicale destul de serioase. Nici Kevin Monnet-Paquet nu sta foarte bine cu pregatirea fizica, existand semne de intrebare in ceea ce il priveste, daca va juca sau nu in aceasta partida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *