Volei: Cupa Frantei la volei masculin este anulata

Alexandra
By Alexandra octombrie 14, 2020 10:14

Volei: Cupa Frantei la volei masculin este anulata

Din cauza pandemiei cu coronavirus, Cupa Frantei la volei masculin a fost anulata, nu va avea loc in acest sezon.

Editia 2020-2021 a Cupei Frantei la volei masculin a fost anulata, conform anuntului facut de catre Federatia franceza de volei. Din cauza pandemiei cu coronavirus, din cauza numeroaselor cazuri noi de infectare, a dificultatilor intampinate inca din primele zile de campionat profesional, s-a luat decizia de a anula Cupa Frantei la volei masculin. Din dorinta de a nu supraincarca calendarul si de a evita raspandirea noului coronavirus, biroul executiv din cadrul FFVolley a decis miercuri, 13 octombrie, sa anuleze Cupa Frantei la volei masculin 2020/2021.

In ziua de azi exista mult prea multe incertitudini si meciuri amanate sau chiar anulate, nu se pot aglomera toate intr-un singur sezon. Finala Cupei Frantei, 2019-2020, prevazuta pentru sfarsitul lunii septembrie, nu a putut avea loc din cauza numeroaselor cazuri pozitive in cadrul unor echipe precum Toulouse si Paris. Deoarece semi-finalele au fost anulate, Tours a refuzat pur si simplu sa joace finala cu Poitiers. Asta din cauza numeroaselor incertitudini si din cauza fricii jucatorilor de a se infecta cu noul coronavirus.

Te-ar putea interesa:  Beach Volley. Bikini interzisi, nemtoaicele boicoteaza un turneu la Quatar

O decizie nu a fost inca luata in cazul Cupei de volei feminin. Trebuie sa se confere prioritate Campionatului Frantei pentru ca macar cupa feminina la volei sa ajunga la termen si sa nu se mai amane atatea meciuri. La feminin nu a fost luata inca o decizie. Inca se mai discuta pentru a se lua o decizie finala cu privire la Campionatul la volei feminin. In plus, calendarul feminin este putin mai lejer decat cel in cazul volei-ului masculin si nu vor exista play-offs in acest sezon. Se va da un comunicat oficial cat de curand cu putinta.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Alexandra
By Alexandra octombrie 14, 2020 10:14
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<