Ajacio isi pune la bataie toate atuurile

Clubul corsican a dezvaluit joi integralitatea efectivului sau pentru urmatorul sezon, marchat de reintoarcerea lui Guillaume Quesque si a lui Emmanuel Ragondet.

Ajacio a reusit sa mentina suspansul pana la final. Inainte de a-si pune la bataie toate atuurile joi dimineata. Ultimul club din Liga A care si-a dezvaluit efectivul, GFCA a fost nevoit sa se compuna intr-un mediu economic mult mai instabil decat in anii precedenti, pe fondul crizei sanitare actuale si din cauza dificultatilor financiare intampinate de principalul sponsor, motorul de cautare francez, Qwant.

In ciuda acestor probleme intampinate, puzzle-ul asamblat de catre presedintele Antoine Exiga si antrenorul Frederic Ferrandez are, cu toate acestea, o alura mandra pe hartie, marcata de mai multe intoarceri in Franta, in special cea a lui Emmanuel Ragondet. Dupa un sezon in Tunisia, fostul international francez, revine dupa mai bine de sapte ani de absenta in Corsica.

Un efectiv majoritar francez. Bosniacul Rusmir Halilovic (1,92m si 34 de ani) va avea parte de cea de-a treia experienta ajcciana (2009-2011, 2012-2013). Echipa alcatuita recent va avea dificultati in a juca pe acelasi teren cu rivalii sai care au avut parte de numai putin de 4 calificari in semi finalele din Liga A (2016-2019). Insa, acest colectiv prezinta un echilbru perfect intre tinerete si experienta si cu siguranta va face o treaba excelenta pe teren.

Efectivul sezonului 2020-2021

Paseur (2) : Rusmir Halilovic (BOS), Clément Moracchini.
Centrali (4) : Beau Graham (AUS), Quentin Jouffroy, Maxime Roatta, Jean-Maxime Sauret.
Atacant (1) : Jose Carlos Romero Gonzalez (CUB)
Receptori (4) : Guillaume Quesque, François Rebeyrol, Paolo Aria, Ivan Kolev (BUL).
Libero (1) : Emmanuel Ragondet.
Antrenor : Frédéric Ferrandez.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *