UEFA a anuntat oficial cine va gazdui FINALA Nations League 2019

Finala UEFA Nations League

Numele tarii care va fi gazda Finalei Nations League 2019 nu mai este un secret. UEFA a desemnat Portugalia pentru a gazdui Final Four-ul din vara lui 2019.

Portugalia este lider in grupa a treia a Ligii A din UEFA Nations League si a fost in competitie cu Italia si Polonia pentru a gazdui mult asteptatul eveniment sportiv, care va avea loc incepand cu 5 iunie 2019.

Confirmarea oficiala a Comitetului Executiv al UEFA va avea loc pe 3 decembrie, atunci cand se va reuni la Dublin, in aceeasi zi urmand sa aiba loc si tragerea la sorti a meciurilor.

Semifinalele si finala se vor juca pe stadioanele Estadio do Dragao din Porto si Estadio D. Afonso Henriques din Guimaraes.

Programul Finala Nations League 2019

  • Semifinala 1: 5 iunie 2019;
  • Semifinala 2: 6 iunie 2019;
  • Finala: 9 iunie 2019.

Chiar daca in luna martie Polonia, Portugalia si Italia si-au exprimat interesul pentru a gazdui finala Nations League, Portugalia este singura care s-a calificat in play-off-ul Ligii Natiunilor, iar Italia si Spania au parasit deja competitia.

Te-ar putea interesa:  Italia a bătut Turcia în meciul de deschidere la Euro2020

Toate cele trei au concurat in cea de-a treia grupa a Diviziei A din UEFA Nations League.

Anuntul facut de UEFA a avut loc imediat dupa incheierea meciului Italia Portugalia 0-0. Pana in prezent echipa portugheza este singura care a obtinut calificarea in semifinalele Nations League. Lusitanii s-au calificat in semifinale, desi mai au de jucat un meci contra polonezilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *