Cum va juca Simona Halep in urmatoarele turnee fara Darren Cahill

Simona Halep antrenor

Dupa despartirea de antrenorul sau, Darren Cahill, Simona Halep a hotarat cum va juca in urmatoarele turnee din anul 2019.

Jucatoarea a anuntat nu va avea antrenor in perioada urmatoare si ca vrea sa mearga singura la niste turnee si sa vada cum va fi. Prezenta la un eveniment dedicat copiilor, Simona Halep a spus: „Ma simt bine, am jucat de doua, trei ori, nu am avut dureri dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper sa fiu bine si sa nu mai am dureri”, a spus Simona Halep.

Jucatoarea a vorbit , de asemennea, si despre turneul preferat dupa Roland Garros, care este Wimbledon. Cu toate acestea, ea spune ca desi acesta este turneul ei preferat, nu inseamna nici ca il va castiga si nici ca este principalul ei obiectiv.

 „Principalul obiectiv este sanatatea si sa fiu cat mai buna pe teren, sa progresez la cat mai multe treburi. Pentru mine meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar si meciul cu Stevens de la Montreal a fost deosebit, a fost foarte greu si pot sa spun ca a fost mai greu fizic meciul acela decat finala de la Roland Garros. Dar emotional, cu siguranta finala de la Roland Garros mai puternica. Am revazut-o de multe ori, nu stiu exact de cate ori, dar de multe ori” a mai spus Simona.

Te-ar putea interesa:  Simoa Halep s-a calificat la Australian Open, dupa un meci de exceptie

Cu siguranta aceasta declaratie a Simonei este surprinzatoare, mai ales ca existau speculatii cu privire la antrenorul pe care il va alege, dupa retragerea lui Daren Cahill din motive familiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *