CSM Bucuresti invinge Bietigheim si castiga grupa D a Ligii Campionilor

CSM Bucuresti Bietigheim

CSM Bucuresti invinge Bietigheim cu 32-24 intr-un meci desfasurat in Sala Dinamo si castiga prima pozitie in Grupa D a Ligii Campionilor.

Dupa ce au pierdut in fata jucatoarelor de la Bietgheim in  tur, in a doua etapa a Grupei D, cu scorul 30-28, „tigroaicele” reusesc sa isi ia revansa de aceasta data, iar cu cele 8 puncte, devanseaza Vipers Kristiansand, care are 7 puncte, dar si pe FTC Rail Cargo, cu 6 puncte.

In prima repriza, care a fost una echilibrata, CSM a fost condusa pana spre final, adversarele avand un avantaj de cel mult doua goluri. In primele 5 minute ale reprizei secunde, CSM Bucuresti inscrie sase goluri cu poarta goala, creandu-se diferenta dintre cele doua echipe.

CSM Bucuresti si-a consolidat pozitia prin victoria obtinuta si va intra in grupele principale cu 6 puncte. Astfel, are cu doua puncte mai putin decat rivala Gyor, in timp ce nemtoaicele de la Bietigheim sunt eliminate din competitie.

Clasamentul din grupa D, in care CSM Bucuresti sunt fruntase

1. CSM București 8 puncte
2. Kristiansand 7 puncte
3. Ferencvaros 6 puncte
4. Bietigheim 3 puncte

Te-ar putea interesa:  Gyor, o echipa neinvinsa de mai bine de trei ani

In a doua faza a Ligii Campionilor, CSM Bucuresti se va confrunta cu Gyor si cu echipele Krim Ljubljana şi Thuringer.

Anul 2018 este unul bun atat pentru CSM Bucuresti, cat si prin jucatoarea Cristina Neagu, care incheie anul pe locul 1 in clasamentul golgheterilor.

Alte jucatoare care au marcat la CSM in meciul cu Bietigheim sunt: Lekici cu 6 goluri inscrise, Mehmedovici cu 4 goluri inscrise, Radicevici  cu 3 goluri, Omoregie cu 3 goluri, Curea cu  2 goluri, Manea cu 2 goluri, Cvijici cu 2 goluri si Udriştoiu, Bazaliu, Lazovici, Hagman si Grubisici cu cate 1 gol fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *