Montpellier a fost invinsa de o echipa mai puternica

Montpellier si-a luat ramas bun de la competitia Final Four din European League, marti seara dupa meciul cu Berlin (31-23). Echipa nu a reusit sa se ridice la inaltimea unei echipe berlineze care a oferit una din cele mai bune performante ale sezonului.

Antrenorul echipei Fuchse Berlin a tinut sa precizeze ca respecta enorm echipa berlineza, ca este un adeversar pe care il stimeaza. Insa, tanarul antrenor berlinez (nascut in 1994) nu a ascuns faptul ca jucatorii sai au putut sa se mai relaxeze putin dupa aceasta victorie. Antrenorul a declarat ca a fost un meci dificil pentru ei, un meci dintre doua echipe bune si ca sunt mai mult decat bucurosi ca au ajuns in Final Four. Era un meci de genul “totul sau nimic” pentru a avea ocazia ca echipa sa sa castige ceva anul acesta.

Unul din motivele diferentei de scor este ca echipa lui Siewert a fost combativa, fara indoiala, insa mai putin constanta. Inca din prima repriza berlinezii conduceau cu trei goluri in avans (16-13). In a doua repriza insa germanii au dominat in totalitate meciul.

Antrenorul berlinez a declarat ca starea pozitiva de spirit si intensitatea cu care joaca echipa sa reprezinta cheia succesului dar si loviturile tactice, mai ales in cele noua minute in care scorul era egal (4-4), echipa facand totul posibil sa domine scorul. Intrarea lui Paul Drux, reintors pentru primul sau meci dupa operatia de genunchi suferita in luna martie, nu a permis echipei Montpellier sa ii depaseasca pe berlinezi. O alta reintoarcere decisiva a avut loc si in interiorul echipei Fuchse: cea a lui Hans Lindberg. Danezul in varsta de 39 de ani a revenit dupa ce a fost infectat de Covid-19. A reusit sa dea 12 goluri in timpul meciului.

Chiar daca nu a castigat acest meci, Montpellier este la trei goluri distanta de semifinale datorita performantei frumoase din ultima perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *