Liga Campionilor – PSG si Nantes isi cunosc programul

Federatia europeana de Handbal a dezvaluit calendarul complet al fazei grupelor din cadrul Ligii Campionilor 2020-2021, Nantes si PSG facand parte din principalele echipe din competitie.

La trei saptamani de la tragerea la sorti a fazei grupelor din cadrul Ligii Campionilor 2020-2021, Federatia Europeana de handbal a dezvaluit calendarul complet. Cluburile care reprezinta Franta sunt PSG si Nantes. Clubul parizian va incepe sezonul pe data de 16 sau 17 septemebrie (meciurile europene se deruleaza de acum inainte in timpul saptamanii si nu in weekend) pe terenul de la Szeged, Ungaria, co-liderul campionatului din Ungaria in momentul anularii sezonului, dupa care va primi Flensburg-Handewitt (a  doua din campionatul german) pe data de 23 sau 24 septembrie, va merge la Brest, campioana Belorusiei, pe data de 30 septembrie sau 1 octombrie, va primi echipa Elverum (lidera campionatului Norvegiei in momentul anularii sezonului si noul club al lui Luc Avalo) pe data de 14 sau 15 octombrie, va merge la Kielce, campioana Poloniei, pe data de 21 sau 22 octombrie si va primi echipa Vardar Skopje, aflata in sferturile de finala din cadrul SEHA League (sud-estul Europei) in momentul anularii sezonului, pe data de 28 sau 29 octombrie, va merge la Porto, lidera campionatului Portugaliei in momentul anularii sezonului pe data de 18 sau 19 noiembrie. Vor urma apoi meciurile retur cu receptia lui Porto pe data de 25 sau 26 noimebrie si receptia la Szeged pe data de 3 sau 4 martie.

Te-ar putea interesa:  CSM București s-a calificat în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

In aceleasi date, Nantes va incepe sezonul jucand cu Veszprem, co-leaderul campionatului Ungariei in momentul anularii sezonului dupa care se va deplasa la Kiel, campioana Germaniei si va juca cu Barcelona, campioana Spaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *