In cazul in care nu se va mai juca Cupa, Dinamo ar trebui sa castige. Cine spune asta?

Noul antrenor Dinamo, Mihalcea, a declarat de ce ar trebui sa primeasca echipa sa trofeul, asta in cazul in care meciurile din semifinale si finale nu se vor mai disputa.

Omul care l-a inlocuit pe Dusan Uhrin pe banca echipei din Stefan cel Mare invoca un criteriu de departajare cel putin inedit. Mihalcea incearca sa ii linisteasca pe fanii echipei Dinamo si spune ca nu exista sansa ca echipa sa retrogradeze.

Mihalcea crede ca nu se va mai relua campionatul anul acesta, in luna mai. In cazul in care Cupa Romaniei nu se va mai juca, se va anula, Dinamo este echipa care ar trebui sa primeasca cupa conform antrenorului sau deoarece, din toate echipele ramase in competitie, este ultima care a castigat cupa. Fie se incepe in luna iunie si se vor organiza competitii din trei in trei zile, fie se ingheata totul si se ramane la clasamentul actual. Ideal ar fi sa se joace fotbal intreaga vara, nu se mai tine cont nici de caldura, nici de ore insa este foarte bine sa se joace. Valoarea lotului echipei Dinamo este cu mult superioara lotului din clamsament de aceea nu se pune problema retrogradarii.

In schimb, Prunea considera ca nu este o idee buna ca antrenamentele sa se reia. Covid-19 a oprit fotbalul. Prunea trage un semnal de alarma in ceea ce priveste reluarea antrenamentelor. Acesta considera ca autoritatile ar trebuie sa fie mult mai drastice cu persoanele care ies din case. Lumea este inconstienta, toata lumea vrea ca totul sa revina la normal din 15 mai insa acest lucru nu este inca posibil. S-a iesit deja la gratare. Decesele sunt in continuare numeroase. Deci inca Prunea nu considera ca este bine ca meciurile sa se reia. Ramane de vazut ce se va intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *