Cand se va juca returul din semifinalele Cupei Romaniei

FRF a decis de curand datele de disputare a partidelor  din mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei. In partidele tur, disputate in urma cu doua saptamani echipa Astra Giurgiu si FC Viitorul au produs cele mai mari surprize si au reusit sa se impuna pana si in fata marelor favorite ale competitiei si anume campioana CFR Cluj si Universitatea Craiova, detinatoarea trofelului Cupei Romaniei.

Oficialii din cadrul FRF au stabilit faptul ca meciurile retur din cadrul semnifinalelor Cupei Romaniei se vor desfasura pe datele de 24 si 25 aprilie incepand cu orele 19 :45. Astra Giurgiu si CFR Cluj sunt primele care intra in scena asta dupa ce trupa lui Costel Enache a reusit sa castige prima mansa cu scorul de 3-1. Chiar a doua zi, echipa lui Gheorghe Hagi urmeaza sa primeasca vizita celor de la Universitatea Craiova, dupa o victorie superba reusita, cu 2-1.

In cazul in care scorurile se vor repeta in oglinda, partidele urmeaza sa intre in doua prelungiri de cate 15 minute fiecare. In cazul in care egalitatea se va mentine totusi, echipa calificata urmeaza sa fie stabilita in urma loviturilor de departajare. Ambele partide vor fi transmise in direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, iar cele mai importante momente vor putea fi vazute in format LIVE VIDEO si LIVE TEXT pe FANATIK.RO. Finala Cupei Romaniei este programata pe date de 25 mai, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *