Antrenorul Olandei, în stare gravă

Ronald Koeman, selecţionerul naţionalei de fotbal a Olandei, care a fost operat duminică din cauza unei probleme cardiace, va rămâne în spital cel puţin până joi, informează L’Equipe.
Ronald Koeman, care are 57 de ani, se simte destul de bine după operaţie, dar va sta cel puţin până joi în spitalul din Amsterdam în care a avut loc intervenţia chirurgicală, urmând să facă miercuri alte examene.
Fostul mare fundaş al naţionalei Oranje a fost supus unei cateterizări cardiace. Iniţial, presa a anunţat că el ar putea fi externat luni.
Koeman a calificat Olanda la EURO 2020, amânat până în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. La Campionatul European, Olanda este în grupă cu Ucraina, Austria şi o echipă care va fi cunoscută după meciurile de baraj, posibil România. Ca jucător, Koeman a câştigat EURO 1988.
De asemenea, tehnicianul şi-a condus elevii până în finala Ligii Naţiunilor, înclinându-se la limită în faţa Portugaliei (0-1).
Koeman a jucat mai ales la PSV Eindhoven şi FC Barcelona, cluburi cu care a reuşit să câştige Cupa Campionilor Europeni. El a pregătit echipa engleză Everton înainte de a prelua naţionala ţării sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *