CSM a pierdut cu Gyor de 2 ori in acest sezon si sta la mana reprezentantei Ungariei pentru accederea in Final Four

CSM Bucuresti nu a reusit sa castige nici in meciul retur in fata celor de la Gyor, partida desfasurata in cadrul Grupei 2 principala din Liga Campionilor. Bucurestencele depind acum foarte mult de rezultatele formatiei din Ungaria, pentru a prinde pozitia secunda care le poate duce mai departe in Final Four.

Dupa ce au cedat terenul in tur cu 27-36, CSM a pierdut si pe teren propriu la 2 puncte diferenta, scor 25-27.

In acest moment CSM Bucuresti este pe pozitia a treia. Vipers a castigat cu Krim Ljubljana, scor 29-21 si a devansat formatia din Bucuresti, cu care este la egalitate de puncte. Gyor a acumulat 15 puncte, un avans de 5 puncte fata de urmaritoarele de pe urmatoarele 2 pozitii.

Pentru a mai spera la locul secund, CSM are nevoie ca Gyor sa obtina minim 1 punct pe teren propriu in fata celor de la Vipers. In caz de egalitate la finalul ultimei etape, Vipers se califica mai departe, datorita rezultatelor directe.

Te-ar putea interesa:  Euro 20: rezultatele si programul complet

In sezonul 2007-2008 romancele mai stateau la mana unguroaicelor, atunci Oltchim fiind eliminata chiar in ultima etapa. Gyor avea asigurat primul loc si a pierdut in fata celor de la Lada Togliatti, scor 33-34. Acest rezultat a dus la eliminarea Oltchimului, formatie ce era vazuta ca favorita majora la castigarea marelui trofeu.

Si in sezonul 2016-2017 Gyor a cedat surprinzator in ultima etapa cu Midtjylland. A avut un parcurs perfect cu 4 victorii pe linie, iar la final romancele de la CSM si Rostov s-au luptat pentru locul secund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *