Romania invinge Norvegia la Campionatul European de handbal feminin, cu un scor incredibil!

Victorie Romania Norvegia handbal

Romania impresioneaza printr-o victorie spectaculoasa in fata Norvegiei, la Campionatul European de handbal feminin, cu scorul 31-23.

Dupa victoria obtinuta, echipa nationala a Romaniei de handbal se situeaza pe primul loc in grupele principale de la Nancy. Echipa Norvegiei nu este una usor de invins, avand sapte titluri europene, trei locuri 2 si un bronz obtinute in cele 12 editii ale turneelor finale de Campionat European.

Reactii ale jucatoarelor dupa victoria obtinuta la Campionatul European de handbal feminin

Portarul echipei nationale de hanbdal, Iulia Dumanska, s-a declarat fericita ca a facut un meci mare. Aceasta a marturisit la TVR: „Noi am incercat sa facem un joc bun, nu ne-a interesat de adversar. Am fost foarte concentrate. Suntem fericite, mergem sa ne odihnim si asteptam meciurile din grupa principala. Pentru asta am muncit, sa mergem cu 4 puncte mai departe”.

Ca reactie la meciul disputat cu Norvegia, Crina Pintea a declarat: „Suntem foarte fericite ca am reusit sa castigam. Am fost supermotivate. E minunat! Ma bucur tare mult ca suntem atat de unite. Sper sa fim sanatoase, cu o asemenea aparare si o asemenea poarta nu cred ca ne poate sta cineva in cale. Visam la semifinale, dar este o cale destul de lunga”.

Romania merge cu patru puncte in faza grupelor principale

Inca din prima repriza, Romania a avut un joc foarte bun si a reusit sa marcheze la aproape fiecare atac in primele 10 minute. Cristina Neagu s-a remarcat si de aceasta data, alaturi de Crina Pintea, Melinda Geiger si Eliza Buceschi.

Aceasta victorie ii aduce Romaniei un punctaj bun in grupa principala. In timp ce Norvegia si Spania merg cu niciun punct in grupa principala, iar Germania si Ungaria merg cu doua, Romania merge cu 4 puncte, asemeni Olandei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *