Cand ar putea Denis Dragus pleca la Standard Liege?

Denis Dragus este din ce in ce mai aproape de un transfer pentru Standard Liege. Fostul club al lui Razvan Marin este mai mult decat dispus sa ofere suma de doua milioane de euro pentru atacantul de doar 20 de ani al echipei Viitorul. Cel putin asta sustine presa belgiana. Denis Dragus urmeaza sa fie prezent in cadrul partidei din mansa a doua a turului 2 preliminar al Europa League cu Gent, partida care se va disputa joi, 1 august 2019.

Directorul general al echipei Viitorul, Cristian Bivolaru este cel care a spus cand va putea jucatorul pleca la Standard Liege. Acesta a spus ca pana joi seara, cand va fi prezent la reuturul cu Gent nu se pune problema ca echipa sa nu il aiba. Exista discutii numeroase, oferta este deosebit de interesanta a celor de la Standard Liege.

Denis Dragus este un jucator ce a oferit multe echipei Viitorul si a primit la fel de multe din momentul in care a sosit la Academie. A traversat o perioada destul de grea, perioada care a fost pusa pe seama varstei fragede. La aceasta varsta majoritatea jucatorilor se intreaba daca merita sa renunte la placerile vietii sau daca se dedica trup si suflet sportului.

Te-ar putea interesa:  Analiza modului de abordare a Campionatului European de Fotbal 2024 din perspectiva României

In plus, Denis Dragus este unicul jucator ce mai poate pleca acum. Gica Hagi a venit si el cu precizari spunand ca singurul jucator care mai poate pleca in aceasta perioada de la echipa Viitorul este Denis Dragus care are o oferta interesanta in strainatate si a facut suficiente lucruri pentru club astfel incat va putea pleca daca se inteleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *