FCSB si CSU Craiova isi afla azi adversarele din cadrul primului tur preliminar

FCSB si CSU Craiova urmeaza sa isi afle azi adversarele din primul tur preliminar al Europa League in urma tragerii la sorti care va avea loc la 16.30.

UEFA a impartit deja echipele care participa in primul tur in noua grupe, lista posibilor adversari reducandu-se la cinci in cazul lui FCSB si la sase pentru CSU Craiova.

Vicecampioana Romaniei, FCSB, urmeaza sa fie cap de serie in cadrul tuturor celor patru tururi preliminarii in drumul spre grupele EL. In cadrul primei runde, ros-albastrii ii pot intalni pe Milsami Orhei din Moldova, Mura din Slovenia, Debrecen, Banants din Armenia sau echipa Jeunesse Esch din Luxemburg. Patru nume mai mult decat accesibile si o echipa din Ungaria care ar putea reprezenta un mic pericol din prisma rivalitatii eterne cu echipa vecina.

Oltenii au ratat prezenta in urna capilor de serie. Au fost la 0,060 de puncte de un loc in prima urna si de evitarea unor adversari destul de periculosi pentru ei. Craiova ar putea intalni in cadrul primului tur preliminar una din urmatoarele echipe: Hapoel-Beer-Sheva din Israel, AEK Larnaca din Cipru, Domzale dn Slovenia, Pyunik Erevan din Armenia, Sabail din Azerbaidjan si Buducnost  din Muntenegru). Oltenii au fost destul de norocosi de aceasta data, evitand nume mult mai dificile precum Legia Varsovia, Malmo, Molde sau MOL Vidi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *