Viitorul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Viitorul Constanta a reusit sa bifeze prima victorie dupa o perioada foarte proasta in care trupa antrenata de Gheorghe Hagi nu a reusit sa marcheze timp de 7 meciuri. 652 de minute au trecut pana cand Viitorul a punctat din nou pe tabela de joc.

A fost un meci foarte strans in compania celor de la Hermannstadt care nu au cedat terenul desi la pauza erau condusi cu scorul de 2-0. Achim a deschis scorul din penalty dupa doar 6 minute de joc. Rivaldinho a dublat avantajul oaspetilor inainte de pauza. La reluarea jocului Achim si-a bagat mingea in propria poarta, iar Tsoumou a restabilit egalitatea. Eric a fost talismanul norocos al Viitorului punctand decisiv in minutul 77.

A fost un meci in care ambele formatii au incercat sa menajeze cat mai multi jucatori pentru ultima etapa, in care se decid ultimele formatii care acced in play-off. Hagi a lasat acasa 8 jucatori importanti, in timp ce Miriuta a ales sa menajeze 4 dintre titularii de baza.

Viitorul a avut de partea sa si arbitrajul, dictandu-se un penalty inexistent la patrunderea in careu a lui Calcan, urmata de o cadere la impresie intre Acsinte si Stoica. Constantenii au punctat prima data dupa o seceta de 7 meciuri. A fost o partida dificila care pe final se putea transforma in rau pentru oaspeti, odata cu egalarea pe tabela.

La finalul partidei Eric a declarat ca este foarte bucuros de revenirea pe teren. Este pentru prima data cand se califica in semifinalele Cupei Romaniei. Fizic se pare ca sta foarte bine si chiar a glumit pe seama faptului ca s-a mai ingrasat putin in zona coapselor.

Sunt foarte bine fizic. Sunt brazilian, am curul mare, nu am ce face. Sunt bine de câteva săptămâni, dar am avut o accidentare la gambă”, a declarat Eric de Oliveira pentru Look Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *