S-a stabilit programul si televizarile semifinalelor Cupei Romaniei

Pe site-ul oficial FRF s-a publicat recent programul si televizarile semifinalelor Cupei Romaniei. Stim deja ca partidele tur sunt programate pentru perioada 3-4 aprilie si ca meciurile retur sunt programate pentru perioada 23-25 aprilie.

Universitatea Craiova, CFR Cluj, Aastra Giurgiu si FC Viitorul sunt primele echipe calificate in penultima faza a acestei competitii.

Miercuri, 3 aprilie

CFR Cluj – AFC Astra, incepand cu ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport.

Joi, 4 aprilie

U Craiova 1948 CS – Viitorul, incepand cu ora 20:00, in direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport.

Conform articolului 54, punctul 2 din ROAF, jocurile din cadrul Ligi I, Ligii 2 si Ligii 3, campionatul de fotbal feminin, precum si cele din Cupa Romaniei (este vorba aici de faza nationala) pot incepe numai daca la teren sunt prezenti si medicul delegat si medicul echipei gazda.

Conform cu articolul 30, punctul 11 din editia 2018 a ROAF, regulament aprobat in cadrul sedintei Comitetului de urgenta din data de 20 iulie 2018, in faza nationala a Cupei Romaniei, in toate partidele se pot efectua maximum 3 (trei) inlocuiri de jucatori pe durata celor 90 de minute dejoc. In cazul jocurilor in care se disputa reprize de prelungiri, conform art. 30 alin 9 din ROAF se permite efectuarea a 4 (patru) inlocuiri de jucatori, cu conditia ca cea de a 4-a inlocuire sa fie efectuata numai in reprizele de prelungiri.

Te-ar putea interesa:  FCSB a zdrobit-o pe Dinamo în Cupa României

In ceea ce priveste numarul maxim de jucători de fotbal extracomunitari folositi in jocurile din Cupa Romaniei, se aplică urmatoarea regula: ”daca intr-o partida se intalnesc echipe din aceeasi categorie, se aplica regulile stabilite pentru categoria respectiva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *