Una din cele mai bune jucatoare de volei din tara, refuzata de Federatie

Alexandra
By Alexandra martie 22, 2019 09:19

Una din cele mai bune jucatoare de volei din tara, refuzata de Federatie

Este vorba despre Cristina Pirv, in varsta de 46 de ani, una din cele mai bune jucatoare de volei din istoria Romaniei. Recent, aceasta a povestit intr-o emisiune in direct felul in care a fost refuzata de catre Gheorghe Visan, presedintele Federatiei Romane de Volei, atunci cand si-a oferit serviciile, cu scopul de a ajuta voleiul de la noi din tara.

Cristina Pirv, desemnata cea mai buna jucatoare de volei din Europa, in cadrul a doua turnee finale din anii ’90, s-a reintors in tara in luna august a anului 2018 in urma divortului de Giba, un brazilian desemnat unul din cei mai buni jucatori de volei ai tuturor timpurilor.

Romanca, originara din Turda, a declarat ca l-a contactat pe Gheorghe Visan, presedintele Federatiei Romane de Volei aflat in aceasta functie de mai bine de 15 ani. Acesta i-a spus in mod categoric ca nu are nevoie de serviciile sale deoarece nu are o alta experienta in afara de cea de jucatoare de volei. Insa, jucatoarea este de parere ca are totusi ceva ani in spate, ca a acumulat o anumita experienta in cadrul celor mai bune campionate din lume. In plus, a fost numita si manager la doua din cele mai bune echipe din Brazilia. Una din acestea a fost construita chiar de ea, a avut ca antrenor un fost campion olimpic, o jucatoare campioana olimpica.

Te-ar putea interesa:  Kasparov, mesaj despre sportivii pro-Putin

Cristina Pirv a declarat faptul ca toti presedintii din lume isi aduc alaturi cei mai buni jucatori, cei mai buni sportivi, pentru imagine, pentru a atrage sponsori in special. Singurul lucru pe care si l-a dorit ea a fost acela sa ajute intr-un fel voleiul. A declarat ca nu intentioneaza sa ii ia locul, doar sa vada cum creste si se dezvolta voleiul.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Alexandra
By Alexandra martie 22, 2019 09:19
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<