Marius Sumudica – desemnat „antrenorul anului” in Arabia Saudita

Dinu
By Dinu februarie 26, 2019 16:30

Marius Sumudica – desemnat „antrenorul anului” in Arabia Saudita

Marius Sumudica se bucura de apreciere in Arabia Saudita, unde a fost desemnat „antrenorul anului” de catre publicatia Akhbarten si este considerat cel mai bun tehnician al momentului.

Dupa cum informeaza jurnalistii arabi, Sumudica „este unul dintre cei trei antrenori care sunt la echipele lor de la inceputul sezonului si are cel mai bun punctaj, 40”.

De asemenea, jucatorul de la echipa antrenata de Sumudica, Farouk Ben Mustapha, a fost numit cel mai bun portar din Arabia Saudita.

Aprecierile de care se bucura antrenorul se datoreaza rezultatelor bune pe care echipa sa le obtine de cand se afla sub indrumarea sa. Astfel, sub conducerea sa, Al Shabab a ajuns pe locul 3 in campionat, desi echipa nu se afla intr-o forma prea buna atunci cand a preluat-o.

Arabii scriu despre Marius Sumudica ca este un showman

Pe durata partidei Al Qadisiya – Al Shabab, incheiata cu scorul 0-1, Sumudica a oferit suporterilor un spectacol de pe margine. La finalul partidei, s-a bucurat pe deplin de atentie, fiind purtat pe brate de jucatorii sai.

Te-ar putea interesa:  UEFA impune Ucrainei să-și schimbe tricoul la Euro2020, la cerința Rusiei

Dupa cum scriu arabii, „Sumudica e clar un showman. Cateva din reactiile sale pe margine au fost epice in disputa cu Al Qadisiya. Golul victoriei a venit abia in minutul 85, dupa 24 de ocazii”.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Dinu
By Dinu februarie 26, 2019 16:30
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<