Victor Pițurcă, noul manager al Universității Craiova

Emi
By Emi august 22, 2019 19:01

Victor Pițurcă, noul manager al Universității Craiova

Victor Piţurcă a fost numit, astăzi, în funcţia de manager al echipei de fotbal Universitatea Craiova, potrivit unui anunț al clubului pe pagina sa de Facebook. Fostul selecţioner al României va conduce echipa de pe banca tehnică şi va coordona strategia clubului pentru cel puţin trei ani.
Victor Piţurcă nu a mai condus nicio echipă din iulie 2016, când a întrerupt colaborarea cu gruparea saudită Al Ittihad Jeddah.
În vârstă de 62 de ani, Victor Piţurcă a debutat ca antrenor în 1992, când a preluat formaţia Steaua Bucureşti, pe care a mai condus-o ulterior în trei rânduri. El a mai antrenat Universitatea Craiova de două ori, prima reprezentativă a României de trei ori, selecţionata de tineret o dată şi formaţia saudită Al Ittihad Jeddah în două rânduri.
Corneliu Papură a fost numit antrenor principal pe 15 aprilie, în locul italianului Devis Mangia, de care clubul s-a despărţit din cauza rezultatelor nefavorabile.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi august 22, 2019 19:01
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<