Cătălin Hîldan Jr. va juca la FC Voluntari

Clubul de fotbal FC Voluntari a anunţat, vineri, pe site-ul său oficial, transferul a patru tineri jucători, printre aceştia aflându-se şi Cătălin Hîldan Jr, nepotul fostului mijlocaş dinamovist Cătălin Hîldan, decedat în anul 2000 pe terenul de joc.

Cătălin Hîldan Jr. are 19 ani, evoluează pe postul de fundaş central şi a fost legitimat până acum la FC Dinamo Bucureşti.

Ceilalţi trei care au semnat, vineri, contracte cu FC Voluntari sunt Bogdan Dragomir, Doru Andrei şi Robert Popescu.

Bogdan Dragomir (18 ani) a început fotbalul la Juniorul Bucureşti, iar până acum a activat la FC Rapid pentru care a şi jucat în 2021 în Liga a II-a. Fundaşul dreapta este nepotul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Doru Andrei este component al echipei naţionale U19 a României, cu care a evoluat la Campionatul European U19 din această vară. Mijlocaşul dreapta în vârstă de 19 ani a fost format la clubul Comprest Gim şia mai jucat la Politehnica Timişoara.

Te-ar putea interesa:  Rapidul are un nou antrenor

În vârstă de 19 ani, Robert Popescu evoluează pe postul de mijlocaş ofensiv, el fiind în trecut campion naţional cu FCSB la Under 15.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, că Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Argeş, din etapa a 2-a a SuperLigii, se va disputa fără asistenţa arbitrajului video (VAR).

„Partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Argeş, contând pentru etapa a 2-a a Superligii şi programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfăşura fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deserveşte acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe. Facem precizarea că asemenea situaţii au mai apărut şi în competiţii europene de-a lungul timpului şi este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra şi în Superliga României, din aceleaşi motive obiective”, se arată în comunicat.

Te-ar putea interesa:  Debut dezastruos pentru echipa lui Neagoe in noul sezon

LPF precizează că motivul este reprezentat de programarea meciurilor campioanei României, CFR Cluj, din Europa Conference League, în zilele de joi, 21 iulie şi miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din SuperLiga României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *