Chipciu a fost reprimit în lotul CFR Cluj după ce și-a cerut scuze

Fotbalistul Alexandru Chipciu, exclus din lotul formaţiei CFR Cluj de tehnicianul Marius Şumudică după un conflict cu portarul Otto Hindrich la un antrenament, a anunţat, joi, că va continua la gruparea ardeleană, el cerându-şi scuze faţă de colegi şi staff, catalogând incidentul drept o lipsă de respect din partea sa.

„Vreau să îmi cer scuze pentru tot ce s-a întâmplat şi faţă de toată lumea implicată, de la Otto până la staff-ul tehnic, jucători şi Mister (n.r. – antrenorul Marius Şumudică). Am făcut o greşeală într-adevăr şi îmi pare rău. Îmi cer scuze în continuare pentru ceea ce s-a întâmplat. Primul pas a fost să îmi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister şi am ajuns la această concluzie. Noi avem o relaţie lungă. Am lucrat cu Mister când eram la Braşov, apoi am vrut să mă duc la Gaziantep. Datorită dânsului am rămas în continuare la CFR, am vorbit şi cu colegii, ei au fost de acord şi nu pot să fiu decât mulţumit pentru şansa oferită. Nu e vorba că se acumulase oboseală, nu se acumulase nimic, dar la antrenamente sunt momente când te mai enervezi. M-am enervat pe moment şi am preferat să ies din antrenament pentru a nu lovi pe cineva sau să se ajungă la ceva fizic. A fost o greşeală faţă de Mister şi faţă de colegi, o lipsă de respect din partea mea, dar asta mi-a trecut pe moment prin cap”, a afirmat Chipciu, joi, într-o conferinţă de presă.

Te-ar putea interesa:  Un fotbalist croat a revenit la Dinamo

Incident nu așa de grav

Chipciu a menţionat că incidentul cu Otto Hindrich nu a fost aşa de grav cum a fost reflectat în mass-media. De asemenea, el a explicat că nu va juca pentru CFR Cluj în meciul cu Young Boys Berna din manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

„Am vorbit cu Otto… de fapt am vorbit cu el imediat după ce s-a întâmplat. Nu ştiu ce a apărut în presă despre acest conflict, dar nu a fost ceva grav. Eu ca jucător nu pot să ies în presă să spun ce s-a întâmplat în fiecare zi la antrenament, treaba mea e să joc pe teren. O să îmi ajut echipa în Elveţia doar din tribună, pentru că nu sunt pe lista UEFA. O să merg totuşi cu echipa acolo şi îmi doresc foarte mult să ne calificăm. Eu voi da totul în continuare la CFR şi mulţumesc încă o dată pentru ocazia oferită de a continua”, a precizat Chipciu.

Te-ar putea interesa:  Dinamo-FCSB - Noi ironii inainte de meciul anului in fotbalul romanesc

Luni, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, anunţa, într-o conferinţă de presă, că l-a exclus pe mijlocaşul Alexandru Chipciu din lotul formaţiei sale după un conflict al acestuia cu portarul Otto Hindrich la un antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *