Astra a strălucit cu 3-1 acasă la FCSB

Astra Giurgiu a trecut de FCSB cu scorul de 3-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal. Echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă a deschis scorul prin francezul Harlem Gnohere (18), dar Astra a reuşit să întoarcă scorul prin dubla lui Denis Alibec (30, 60), iar Gabriel Enache (90+6), la primul său meci de la revenirea la alb-negri, a parafat victoria giurgiuvenilor.
Gnohere a fost accidentat serios în min. 81, când s-a ciocnit cu portarul David Lazar, la o minge centrată în careul Astrei. Francezul şi-a pierdut cunoştinţa, dar a primit primul ajutor imediat, gâtul i-a fost imobilizat cu un guler cervical şi a fost transportat la spital.
Astra, la care au evoluat mai mulţi jucători care au trecut pe la FCSB, a mai ratat ocazii de gol prin Graovac (1), Răduţ (26, 28) şi Alibec (27), în timp ce roş-albaştrii şi-au creat situaţii de gol prin Oaidă (10), Gnohere (24) şi Man (77).
Echipa antrenată de Bogdan Andone (ex-FCSB) a urcat pe locul al doilea în clasament, având o singură înfrângere în ultimele zece etape, ultimele cinci meciuri fiind tot atâtea victorii.
FCSB a încheiat o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere, şapte victorii şi două egaluri.
În tur, Astra s-a impus cu 2-1.
La finalul meciului, Budescu, care nu a jucat nici un minut la echipa Națională în partidele cu Suedia și Spania, a spus că s-ar putea să nu se mai prezinte la convocările Naționalei, dacă va fi chemat, până nu se schimbă ceva în modul de selecționare a jucătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *