FCSB a terminat la egalitate cu Vitoria Guimaraes

FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida împotriva formației portugheze Vitoria Guimaraes, pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.
FCSB, cu o nouă improvizaţie, fundaşul stânga Soiledis în centrul apărării (evoluţie peste aşteptări, n.red.), a avut un debut de meci promiţător, cu un gol anulat pentru ofsaid la Planic (3).
Lusitanii au replicat prin două contre periculoase purtate de Davidson, care a şutat pe lângă poartă (10), de la 16 metri, şi apoi a tras peste (22), după ce l-a driblat pe Planic.
FCSB a avut o mare ocazie în min. 23, când Coman a şutat în bară la centrarea lui Creţu. Vînă şi-a încercat şansa cu un şut de la distanţă (40), Coman a deviat, dar Douglas a prins. Coman a ratat o altă mare ocazie de gol în min. 41, când a fost găsit liber în careu de Pintilii, dar a tras modest şi Douglas a prins balonul.
După pauză, FCSB a avut o oportunitate prin Popa (54), care a tras din unghi, dar Douglas a respins în corner.
Vicecampioana României a fost lipsită de inspiraţie, cu prea mulţi jucători nerefăcuţi după accidentări (Pintilii, Gnohere, Roman) sau ieşiţi din formă (Vînă, Popa) şi nu a mai reuşit să creeze ocazii de gol. Ov. Popescu a avut şi el o încercare de la distanţă (80), dar balonul s-a dus puţin alături de poartă.
Manşa secundă se va disputa pe 29 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *