Un nou record stabilit de Messi, dupa victoria cu Levante

Lionel Messi Barcelona

Victoria cu Levante a fost una istorica pentru Barcelona, datorita scorului incredibil de 0-5, iar Lionel Messi a surprins si de aceasta data, prin cele doua pase decisive.

Dupa victoria obtinuta la Valencia, Messi devine jucatorul Barcelonei cu cele mai multe victorii in La Liga. In urma acestei partide, Messi devine inca o data cel mai bun jucator al catalanilor, jucand un rol important in toate cele 5 goluri marcate.

Avand 323 de victorii obtinute in La Liga, argentinianul reuseste sa il depaseasca pe fostul sau coechipier, Xavi. De asemenea, Messi a reusit cel de-al 43-lea hat-trick pentru Barcelona. Primul gol este inscris de Luis Suarez datorita unei pase a lui Messi in minutul 35, dar urmatoarele 3 goluri sunt inscrise de Messi, urmand ca cel de-al cincilea gol sa fie inscris de Gerard Pique tot datorita unei pase data de argentinian.

Dupa meciul cu Levante, Barcelona se situeaza pe primul loc in La Liga, cu 34 de puncte si este urmata de FC Sevillia si Atletico Madrid, ambele echipe avand 31 de puncte. Real Madrid se afla pozitionata pe locul 4, cu 29 de puncte.

Te-ar putea interesa:  Messi a intrat în Istorie

In acest an Messi reuseste sa inscrie 50 de goluri intr-un an calendaristic, fiind a 8-0 oara in cariera sa cand reuseste aceasta performanta. Rezultatele sale vorbesc de la sine si doar in acest sezon are 14 goluri, cele mai multe fiind din primele cinci campionate continentale. Impreuna cu cele 10 assisturi ale sale, Messi a infuentat 24 de reusite ale Barcelonei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *