Malcom, dorit de chinezi in schimbul sumei de 65 de milioane de euro

Malcom transfer China

Tanarul fotbalist Malcom este dorit de chinezi, care sunt dispusi sa plateasca 65 de milioane de euro pentru transferul sau.

Barcelona inca nu stie ce sa faca in privinta propunerii chinezilor, reprezentantii lui Malcom au evitat sa dea un raspuns, lasand decizia pe seama clubului catalan.

Potrivit publicatiei spaniole AS, Barcelona a primit o oferta de 65 de milioane de euro de la mai multe cluburi de fotbal din China pentru transferul lui Malcom.

Malcom a intampinat dificultati pe Camp Nou

Din nefericire pentru Malcom, acesta a fost accidentat o perioada si a prins doar 296 de minute pe teren, jucand cinci meciuri in Primera Division, 2 meciuri in Champions League (cu un gol inscris) si 2 partide in Cupa Spaniei cu un gol.

Desi nu i-a fost usor sa se adapteze la jocul echipei, Ernesto Valverde este multumit de evolutia lui si il considera un jucator diferit, care poate ajuta echipa.

In cazul in care Barcelona va fi de acord cu transferul lui Malcom, acest lucru nu ar fi o premiera, deoarece clubul a primit 50 de milioane de euro in urma transferului lui Paulinho la Guangzhou Evergrande. Acest transfer i-a adus echipei Barcelona un profit de 10 milioane de euro.

Te-ar putea interesa:  Liga Campionilor s-ar putea relua în august

Daca vor accepta transferul, gruparea blaugrana ar putea avea un profit de 25 de milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *