Fanii lui Dinamo continua sa stranga bani pentru licenta

Fanii actionari fac toate eforturile pentru ca ros-albii sa primeasca licenta pentru urmatorul sezon. Daca in urma cu aproximativ o saptamana echipei Dinamo ii lipseau 800.000 de euro, acum suma s-a micsorat in mod semnificativ.

Suporterii echipei Dinamo care conduc clubul de cand Pablo Cortacero a disparut din “peisaj” au anuntat ca au reusit sa reduca datoriile clubului cu 550.000 euro.

Fanii echipei Dinamo depun eforturi deosebite pentru obtinerea licentei declarand ca au reusit sa coboare sub jumatate, se declara extrem de entuziasmati pentru faptul ca sunt din ce in ce mai aproape de salvarea clubului. De la o datorie atat de mare, de 1.200.000 euro, au reusit sa coboare sub jumatate si sa ajunga la suma de 550.000 de euro.

Nu e usor sa se imparta intre atatea greutati, sa lupte pe atatea fronturi. Uneori mai sunt si rateuri, toate se sparg in capul lor sau atunci cand se da penalty in loc de fault in atac. Salariile sunt platite pana in luna ianuarie. Ratele spre ANAF sunt si ele platite la zi. Cel putin acest lucru reiese din pagina oficiala de Facebook a Peluzei Catalin Hildan.

Te-ar putea interesa:  Concordia- CSU Craiova 1-3. Craiovenii sunt mai aproape de primul loc in Liga 1

In privinta lui Pablo Cortacero, acesta din urma a emis un comunicat oficial zilele acesta, cu putin timp inainte de a porni spre Romania pentru a asista la infatisarea in fata instantei, programata pentru data de 18 martie, la Tribunalul din capitala. Pablo Cortacero a lasat sa se inteleaga din declaratiile facute ca urmeaza sa vireze banii in contul clubului imediat ce justitia ii va da castig de cauza. Aceasta declaratie vine dupa ce fanii au fost cei care au depus eforturi supraomenesti pentru ca datoriile clubului sa fie achitate si sa se asigure obtinerea licentei si pentru viitorul sezon din Liga 1. Sa speram ca se va strange intreaga suma cat mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *