Tragere la sorti Champions League in direct: care este adversarul echipei PSG in sferturile de finala?

Tragere la sorti in direct. PSG va cunoaste aceasta vineri identitatea adversarei sale in sferturile de finala in Champions League. Tragerea la sorti organizata la sediul UEFA, la Nyon, incepand cu ora 12:00 ne va permite sa cunoastem in egala masura soarta echipei Manchester City, Chelsea, Liverpool, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Real Madrid si FC Porto.

Sferturile de finala
Manchester City – Dortmund
FC Porto – Chelsea
Bayern Munich – Paris SG
Real Madrid – Liverpool

Semi-finale
Paris SG-Bayern – Manchester City-Dortmund
Porto-Chelsea – Real Madrid-Liverpool

Tragerea la sorti s-a incheiat! PSG urmeaza sa se intalneasca cu o alta echipa grea, Bayern Munchen. Nici oamenii lui Mauricio Pochettino nu au avut prea mare noroc. Manchester City este favorita in fata echipei Borussia Dortmund. Duelul dintre FC Porto si Chelsea, doua echipe extrem de riguroase, va fi extrem de interesant de urmarit. Real Madrid urmeaza sa se dueleze cu Liverpool, sunt doua echipe care au avut destul de mult de pierdut in ultimii ani si este un alt meci interesant de urmarit.

Te-ar putea interesa:  Primele reactii dupa ce Gaz Metan a intrat in somaj tehnic

Real Madrid urmeaza sa joace cu Liverpool in semi-finale. Aceste doua echipe se cunosc foarte bine. Au mai jucat una impotriva celeilalte de mai multe ori pana acum. Bayern Munchen, dupa cum spuneam mai sus, urmeaza sa joace impotriva echipei PSG. Se anunta un veritabil “remake” in aceasta finala. O tragere destul de dificila pentru oamenii lui Mauricio Pochettino. FC Porto urmeaza sa joace cu Chelsea. Thomas Tuchel nu va reveni la Paris, cel putin pentru moment.

In ceea ce priveste cei mai buni golgheteri din Champions League, Erling Haaland este cel care domina momentan clasamentul cu numai putin de 10 realizari. Dupa norvegian, urmatorii clasati sunt doi parizieni, Kylian Mbappe si Neymar si pe francezul Francois Olivier Giroud cu 6 goluri inscrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *