Europa League: Pogba trimite Manchester in sferturile de finala

Datorita unui gol reusit de Paul Pogba, la doar cateva minute de la intrarea in joc, Manchester United a rusit sa invinga echipa AC Milan si sa se califice in sferturile de finala.

Datorita lui Paul Pogba, Manchester United reuseste sa invinga echipa AC Milan (0-1) si se califica in sferturile de finala a Europa League. Jucatorul francez a reusit aceasta performanta la doar cateva minute dupa intrarea in joc. Chiar daca nu mai intrase pe teren de o luna si jumatate, din data de 6 februarie, a reusit sa inscrie. Chiar daca a inscris singurul gol al intalnirii, in minutul 48 al partidei, s-a aratat in egala masura decisiv in aportul ofensiv. Capabil sa se proiecteze la suprafata, a fost un veritabil factor X in cadrul acestui meci.

AC Milan s-a bazat la randul sau pe reintoarcerea lui Zlatan Ibrahimovic insa acesta din urma nu a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Nu a reusit sa se arate decisiv din minutul 65 in care a intrat in cadrul partidei.

Te-ar putea interesa:  CFR Cluj va juca împotriva Sevillei în Europa League

AC Milan are la activ o singura victorie din ultimele cinci meciuri disputate. De cealalta parte, Manchester United nu s-a multumit cu aceasta victorie obtinuta datotrita golului inscris de Paul Pogba ci tinteste si mai sus, calificarea. Red Devils are toate sansele sa faca o impresie buna anul acesta in Europa league.

Chiar daca in prima repriza AC Milan a fost mai periculoasa decat Manchester United, aceasta din urma a reusit sa dea lovitura in minutul 48 al meciului. Apoi, AC Milan a alergat dupa golul egalizator insa a reusit doar sa ameninte in cateva randuri poarta adversarilor. In minutul 74 au avut cea mai mare ocazie atunci cand Dean Henderson a scos executia lui Zlatan Ibrahimovic. In minutul 88 Paul Pogba avea sanse sa mai dea un gol insa nu a reusit sa gaseasca tinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *