FRF confirmă: Rădoi rămâne acasă

Vești proaste vin de la Federaţia Română de Fotbal. Forul fotbalistic a anunţat, duminică dimineaţă, pe site-ul oficial, că situaţia selecţionerului Mirel Rădoi, testat pozitiv la coronavirus în 15 martie, nu s-a schimbat şi în consecinţă nu va participa la reunirea echipei naţionale a României în vederea partidelor cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia din preliminariile CM 2022.

FRF nu precizează dacă Rădoi a fost din nou testat pozitiv, deşi preşedintele Răzvan Burleanu afirma la 18 martie că selecţionerul va fi retestat la sfârşitul acestei săptămâni.

„Selecţionerul a primit luni, 15 martie, rezultat pozitiv la testarea COVID. Din păcate, situaţia nu s-a schimbat până acum. Mirel Rădoi este asimptomatic însă nu poate fi prezent la reunirea oficială a ‘tricolorilor’. Implementarea programului de pregătire va începe, astfel, prin ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, dar sub coordonarea selecţionerului, conectat la toate activităţile lotului. Vă vom oferi curând detalii şi imagini despre aceste modalităţi de lucru. Mirel Rădoi ar putea fi pe banca naţionalei la partida cu Macedonia de Nord, de joi, 25 martie, dacă se va negativa până atunci. Îl aşteptăm cu sufletul la gură alături de noi, îi urăm sănătate şi vom reveni cu informaţii despre situaţie. Ne dorim tare mult să anunţăm sosirea lui în cantonament, lucrurile pot evolua de la zi la zi”, se menţionează pe site-ul citat.

Te-ar putea interesa:  Suporterii lui Dinamo i-au oferit un leu lui Negoiță pentru echipă

Pozitiv după prima injecție

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus în urma testului efectuat la 15 martie, fiind nevoit să anuleze conferinţa de presă programată la 17 martie la Casa Fotbalului.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, declara la 18 martie că speră ca Mirel Rădoi să aibă două teste negative consecutive şi să poată sta pe banca tehnică la meciul naţionalei cu Macedonia de Nord, el precizând că tehnicianul va urmări live prin intermediul internetului antrenamentele primei reprezentative de la Mogoşoaia.

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte la 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), la 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi în 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *