Dinamo-FCSB – Noi ironii inainte de meciul anului in fotbalul romanesc

Derby Dinamo -FCSB

Cel mai asteptat moment al anului in fortbalul romanesc, derby-ul Dinamo-FCSB,  este tot mai aproape, iar ironiile dintre suporterii si membrii celor doua echipe nu contenesc.

Unul dintre cei ironici este Vivi Rachita, fost jucator la Steaua, iar victimele „intepaturilor” sale au fost atat Rednic si Becali, cat si administratorii de la Arena Nationala. Astfel, acesta a spus ca se bucura de este vremea frumoasa pentru plaja, dat fiind locul unde se va desfasura partida. In opinia sa „ramane de vazut cine se va adapta cel mai bine la plaja”.

Rachita isi continua sirul ironiilor spunand: „Arabii au vorba <<Faca-se voia lui Allah>>. Asa si diseara. Sa se faca voia trimisului lui Dumnezeu pe Pamant, din zona Pipera. Sa aiba inspiratie cel care decide tot la echipa, tehnic si financiar”.

Fostul jucator la Steaua este de parere ca este greu pentru rosi-albi sa castige, deoarece crede ca jucatorii lui Rednic nu sunt atat de valorosi pentru a atinge rezultate bune intr-un meci important, dar, continua Rachita ” printr-o organizare buna, ambitie si cu ajutorul fanilor, dinamovistii pot scoate un rezultat bun”.

Te-ar putea interesa:  Cine are mai multe sanse sa castige meciul FC Dinamo - FCSB?

Cuvinte deloc de lauda la adresa gazonului de pe Arena Nationala le are si Mihai Stoica, care si-a facut un selfie in dimineata marelui derby, observand starea deplorabila in care se afla suprafata de joc.

Dupa cum declara Benzar, terenul a foast foarte prost cu Astra si va fi si mai prost la derby-ul cu Dinamo, dar atat ei, rosi-albii, cat si rosi-albastrii, vor juca pe aceeasi suprafata de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *