Ionut Radu ii cucereste pe italieni cu o parada incredibila si „reflex nemaipomenit”

Ionut Radu aparare de exceptie

Desi in ultimele doua partide ale sale nu a avut o reprezentatie remarcabila, Ionut Radu reuseste sa impresioneze de aceasta data in meciul Napoli – Genoa.

Portarul roman a reusit sa apere trei goluri inca din prima repriza, facandu-se cu adevarat remarcat in minutul 36, atunci cand a facut o parada de exceptie si a aparut un gol sigur din partea lui Milik.

Datorita apararii incredibile, italienii au avut doar cuvinte de lauda la adresa portarului roman, precum „Incredibil. Un reflex formidabil”, pentru ca cei de la Corriero dello Sport sa descrie apararea lui Radu precum un „nemaipomenit reflex”.

Cei de la Il Messaggero nu au trecut cu vederea evolutia romanului, scriind ca „la un metru de poarta, a sfidat irealul”.

Desi Andrei Radu se bucura de apreciere la Genoa, acesta s-a facut remarcat si la nationala U21 a Romaniei, astfel incat a reusit, impreuna cu echipa sa, calificarea la EURO U21 din 2020.

In ciuda apararii foarte bune, meciul Genoa – Napoli s-a incheiat cu 1-2. In ciuda opozitiei lui Radu, la cea de-a doua repriza a meciului, Fabian Ruiz a reusit sa egaleze, urmand ca in minutul 86 portarul sa nu mai poata impiedica autogolul lui Biraschi.

Te-ar putea interesa:  Roma, victorioasă în ”derby-ul Sudului” din Italia

Cele trei mingi aparate exceptional au starnit insa admiratia suporterilor italieni, chiar daca Genoa nu a fost echipa castigatoare de aceasta data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *