CSA Steaua a fost retrasa din campionat

Se pare ca CSA Steaua nu are probleme doar cu fotbalul ci si cu voleiul. Asta deoarece echipa masculina tocmai a fost retrasa din campionat din cauza problemelor financiare intampinate.

Decizia a devenit oficiala dupa sedinta de miercuri din cadrul FR Volei. Astfel, echipa masculina de volei CSA Steaua a fost retrasa din campionat, din divizia A1, chiar daca a ocupat locul sase in ultimul sezon si a fot medaliata cu bronz in anul 2018.

Steaua este al doilea club ca numar de titluri obtinute din istoria voleiului masculin, a obtinut numai putin de 16. Insa, se va inscrie totusi in urmatorul sezon in divizia A2. Cea mai titrata echipa de volei este Dinamo, cu 18 titluri.

Aceasta decizie de a retrage echipa din campionat vine dupa problemele intampinate la echipa de fotbal, care a ratat promovarea in Liga 3, sub mandatul lui Marius Lacatus care, dupa acest esec, si-a dat demisia.

Un proiect de trei ani care a fost incheiat in doi

Te-ar putea interesa:  Volei Alba Blaj rateaza pentru a patra oara calificarea in grupele Ligii Campionilor

In urma cu trei ani, presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Petrea, facea anuntul intr-o conferinta de presa ca proiectul acesta se va intinde pe trei ani, obiectivul principal fiind acela de a obtine titlul de campioana si Cupa Romaniei. In 2018 CSA a primit de la stat o finantare de 20 de milioane de euro pentru toate cele 42 de sectii ale sale.

In aceasta decizie a contat si locul ocupat de echipa la sfarsit de sezon. Oficialii au declarat ca pe viitor se vor concentra pe jucatorii tineri, romani, ce au fost crescuti de ei dar si pe aducerea unui numar semnificativ de sportivi in cadrul echipei nationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *