Critici dure de ambele parti dupa derby-ul FCSB Dinamo

Critici dure de ambele parti dupa derby-ul FCSB Dinamo

Derby-ul FCSB Dinamo, incheiat cu egalitate, scor 1-1, nu este lipsit de critici dure, asa cum era de asteptat pentru cel mai important meci al anului din fotbalul romanesc.

Printre cei mai critici se numara Cornel Dinu, care este de parere ca „A fost un joc chinuitor. Sunt jucatori la Dinamo care nu stiu sa centreze. Si-au gresit meseria. Nu poti sa concepi ca din minutul 52 sa joci cu un om in plus si sa nu se vada. Steaua are o calitate in plus” a declarat „Procurorul” pentru GSP.

Cornel Dinu are totusi cuvinte de lauda pentru un singur jucator de la Dinamo si anume pentru Deian Sorescu, despre care considera ca a fost o alegere reusita.

De cealalta parte, Mircea Rednic crede ca ar fi castigat derby-ul cu FCSB daca ar fi avut un alt atacant pe teren. Pentru a-si asigura intrarea in play-off, Rednic a anuntat doua transferuri, respectiv pe atacantul Gregory Trade care este fost jucator CFR Cluj si FCSB si Mattia Montini, acesta fiind un fotbalist italian care a sustinut probe recent la Dinamo.

Te-ar putea interesa:  Galeria FCSB are 8200 de bilete pentru derby-ul cu Dinamo

Criticile dure nu lipsesc nici din partea antrenorului FCSB, care este de parere ca „Probabil ca lui Dinamo ii era greu sa mai intre in play-off daca noi bateam azi”. Dica a vorbit si despre starea deplorabila a terenului pe care s-a jucat derby-ul, spunand : ” De teren n-are rost sa vorbim. Nu exista teren in Liga 1 sa fie asa prost, cred ca nici in liga a 2-a nu avem asa ceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *