Victorie pentru Romania la sarituri in apa la Cupa Mondiala de la Abu Dhabi

Dinu
By Dinu noiembrie 11, 2018 15:00

Victorie pentru Romania la sarituri in apa la Cupa Mondiala de la Abu Dhabi

Romania se poate lauda cu o medalie de argint la sarituri in apa, la Cupa Mondiala de la Abu Dhabi, adusa de Constantin Popovici.

Sportivul si-a reluat de curand activitatea sportiva cu dorinta de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. In cadrul competiei sportive FNA High Diving, – platforma 27 metri, inclusa in calendarul Federatiei Internationale, Constantin Popovici s-a remarcat prin ocuparea locului doi intr-o competitie stransa.

Avand un total de 424.65 de puncte, sportivul roman a fost intrecut de britanicul Gary Hunt, cu 431.55 puncte. A treia pozitie a fost ocupata de ucraineanul Oleksiy Prygorov, cu 392.30 puncte.

Saritura in apa de la platforma de 27 metri a fost inclusa in programul FINA din anul 2013, motiv pentru care incepand cu acest an s-au acordat medalii la Campionatele Mondiale din 2013, 2015 si 2017. In anul 2014 s-a organizat si Cupa Mondiala la Kazan, Cozumel – Mexic 2015 si Abu-Dhabi 2016-2018.

Te-ar putea interesa:  România, trimisă în Liga B a Ligii Națiunilor

Performanta lui Constantin Popovici poate fi considerata una de exceptie pentru ca sportivii Michal Navratil din Cehia si Alessandro De Rose din Italia nu s-au calificat pe podium la Abu Dhabi, desi ambii au fost medaliati la Campionatele Mondiale de la Budapesta de anul trecut.

Astfel, sportivul roman a reusit o performanta de exceptie, prin calificarea la o medalie la Abu Dhabi, intr-o competie sportiva mondiala, intr-un concurs de seniori la sarituri de apa.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Dinu
By Dinu noiembrie 11, 2018 15:00
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<