Campionul greilor din Romania va lupta in UFC, faimoasa promotie de MMA!

Campionul greilor Negumereanu UFC

Campionul greilor din Romania, Nicole Negumereanu, va lupta in cea mai apreciata promotie de MMA din lume, UFC .

Nicole Negumereanu este campionul greilor in promotia romaneasca RXF, fiind un luptator de temut la profesionisti, cu 9 meciuri in care a luptat si pe care le-a castigat inainte de limita.

Campionul greilor va lupta cu Saparb ek Safarov

La data de 16 martie va avea loc un meci important pentru campionul greilor din Romania, deoarece va da piept cu luptatorul rus de origine avara Saparb ek Safarov, care se antreneaza cu celebrul Khabib Nurmagomedov in Daghestan. Meciul dintre cei doi se va disputa la Londra.

Negumereanu este primul luptator din UFC si al doilea roman din cunoscuta promotie, Cristina Stanciu fiind persoana care a luptat pentru prima data in UFC in devizia feminina in urma cu 3 ani.

In ultima gala, RXF MMA 31, Negumereanu l-a invins prin submission pe Kalman Kovacs. Categoria la care activeaza campionul roman, cea de 93 de kilograme, il are drept campion in UFC pe Jon Jones.

Te-ar putea interesa:  Fury vs. Joshua

Participarea campionului la meciurile UFC este un  moment de bucurie pentru acesta, dupa cum se poate observa in mesajul scris pe retelele de socializare: „Sutele de ore petrecute in sala de antrenament, sacrificiile pe care le-am facut, munca pe care am depus-o, ambitia si dorinta m-au ajutat sa imi ating telul la care am visat de la inceputul carierei mele.  Sunt mandru sa va anunt ca voi lupta in gala UFC!!!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *