Fury vs. Joshua

Tyson Fury a confirmat data pe retelele sociale.

Contururile acestei lupte legendare, asteptata cu nerabdare de multi de mai bine de un an, intre Tyson Fury si Anthony Joshua sunt deja cunoscute.

Lupta secolului se apropie cu pasi repezi

In cadrul unui clip video publicat pe retelele sociale Fury a anuntat data si locul luptei. Drept urmare, lupta secolului va avea loc pe data de 14 august in Arabia Saudita. Aceasta data nu este deloc intamplatoare deoarece acest lucru permite evitarea concurentei Jocurilor Olimpice care se vor incheia inainte cu o saptamana. Cei doi boxeuri britanici vor incerca sa obtina centura WBC (pentru moment detinut de Fury), WBA, IBF si WBO.

Fury impotriva lui Johnson va avea loc pe data de 14 august 2021. Cel mai mare eveniment sportiv al anului va avea loc in Arabia Saudita si toti ochii vor fi indreptati fara indoiala asupra acestui eveniment sportiv. In clipul video postat pe retelele sociale, Fury se arata nerabdator sa il zdrobeasca pe Anthony Joshua pe cea mai mare scena din toate timpurile.

Lupta dintre Fury si Johsnon este cel mai asteptat eveniment al anului si lumea boxului este extrem de nerabdatoare. O lupta care se anunta a fi una de-a dreptul mitica. Cei doi s-au infruntat deja de doua ori, primul meci, care a avut loc in decembrie anul 2018 s-a incheiat la egalitate si cel de-al doilea a fost castigat de catre englez, printr-un KO tehnic in repriza a saptea, in februarie anul trecut.

Contractul pentru meciul cu numarul 2 dintre cei doi prevedea si o revansa ina pandemia cu coronavirus a complicat organizarea si britanicul a ajuns intre timp la un acord cu compatriotul Joshua pentru o lupta de reunificare a titlurilor care va avea loc, dupa cum spuneam mai sus, pe data de 14 august in Arabia Saudita.

Tyson are ca termen 15 septembrie sa onoreze angajamentul fata de american,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *