Cinci curse fara contracte in Formula 1 pentru anul 2020

Dinu
By Dinu martie 5, 2019 11:54

Cinci curse fara contracte in Formula 1 pentru anul 2020

Formula 1 are un calendar incert pentru anul 2020, dat fiind faptul ca cinci dintre actualele curse sunt fara contracte.

Cele cinci curse fara contract pentru anul 2020 sunt Barcelona, Monza, Hockenheim, Mexic si Silverstone. Pentru acestea, contractele de organizare expira la sfarsitul acestui sezon si exista posibilitatea sa nu fie prelungite.

„Avem contracte care se incheie în 2019. Fie vom avea acorduri noi, fie vom merge pe cai separate. Nu este ceva unic. Am avut reinnoiri de contracte anul trecut, la fel cum am avut si cu un an in urma”, a precizat Chase Carey, CEO al Formulei I.

Exista posibilitatea ca sefii Formulei I si cei ai FIFA sa discute in aceasta saptamana calendarul pentru 2020, urmand ca cele cinci curse sa fie trecute sub aspect provizoriu.

Dintre cele cinci curse, cea a Mexicului se afla intr-o situatie mai complicata, deoarece statul nord-american a depasit termenul limita pentru semnarea prelungirii contractului.

In plus, Mexicul a declarat ca renunta la sprijinul financiar acordat cursei.

Te-ar putea interesa:  Portile Racing Point se inchid si pentru Vettel

Daca participarea celor cinci cursei la Formula 1 2020 este incerta, se stie cu certitudine ca Vietnam este inclusa in calendarul pentru 2020. Exista, de asemenea, posibilitatea ca Olanda sa revina in circuit, cu o cursa la Zandvoort.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Dinu
By Dinu martie 5, 2019 11:54
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<