Echipa lui Max Biaggi concureaza la Campionatul Mondial Moto3

Echipa lui Biaggi Moto3

Echipa lui Max Biaggi, Sterilgarda Max Racing Team, va concura la Campionatul Mondial Moto3, care va debuta la 10 martie cu Losail International Circuit.

Max Biaggi este de sase ori campion mondial, iar experienta acestuia, impreuna cu cea a managerului Peter Oettl, pozitioneaza echipa printre candidatii seriosi nu doar pentru acest sezon, ci si pentru urmatoarele.

Echipa italiana a optat pentru modelul KTM RC 250 GP, iar pilotul ales este spaniolul Arón Canet, care a debutat la Moto3 in anul 2016. In sezonul competitional din 2017 pilotul spaniol a obtinut trei victorii si doua podiumuri, gratie carora s-a pozitionat pe locul al treilea in clasamentul pilotilor.

In anul trecut s-a pozitionat pe locul sase in clasamentul pilotilor, in ciuda faptului ca a obtinut patru locuri secunde.

„Atat pentru mine cat si pentru fani, Moto3  este cea mai interesanta categorie dupa MotoGP″. Exista intotdeauna o lupta stransa, diferentele dintre piloti si echipe sunt minime si firesc pentru mine sa înceapa aventura mondiala de aici. Pentru noi este un pas mare, un vis devenit realitate, dar dupa acest vis a trebuit sa ne organizam la un nivel cat mai inalt. Din acest punct de vedere pot spune ca ne-am pregatit in cel mai bun mod, a declarat Biaggi .

Te-ar putea interesa:  Moto GP: Grand Prix Thailanda anulat pentru al doilea an consecutiv

In ceea ce priveste alegerile facute cu privire la pilot si la masina de cursa pentru care a optat, Biaggi a declarat: „Aron este un pilot pe care l-am apreciat imediat pentru tenacitatea sa, desi va trebui sa invețe sa gestioneze cu atentie presiunea venita de la fani pentru a ajunge cat mai repede in top. Am ales KTM pentru ca este o marca europeana cu un mare potential”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *