Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la Indian Wells!

Sorana Cirstea Indian Wells

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la Indian Wells, dupa un meci de o ora si 15 minute contra jucatoarei Danielle Lao, locul 153 WTA.

Dupa victoria obtinuta contra jucatoarei americane cu 6-3, 6-4, Cirstea, locul 98 WTA, este la o victorie distanta de includerea pe panoul principal de la Indian Wells.

In turul 2 al calificarilor, Sorana Cirstea va juca contra japonezei Nao Hibino, locul 127 WTA si favorita 22. Intalnirea dintre acestea nu este o premiera, astfel incat jucatoarele s-au mai intalnit o data, cand victoria a fost de partea tenismenei noastre.

Din pacate pentru jucatoarea Monica Niculescu, aceasta a fost eliminata de rusoaica Anna Blinkova, in varsta de 20 de ani, care este locul 104 WTA, cu scorul 7-5, 6-4, dupa un meci de o ora si 36 de minute.

Alaturi de Sorana Cirstea, Simona Halep isi continua drumul la Indian Wells, insa aceasta este cap de serie numarul doi si va beneficia de un prim tur liber.

Te-ar putea interesa:  Horia Tecău a câștigat Turneul de la Basel

In turul secund Simona Halep va juca cu Strycova, jucatoare cu care s-a mai intalnit de cinci ori pana acum si in fata careia a obtinut 4 victorii. Singura victorie a jucatoarei cehe a obtinut-o in anul 2010, cand Simona Halep era o adolescenta.

Castigatoarea turneului de categorie Premier Mandatory va primi suma de 1.340.860 de dolari si 1.000 de puncte WTA, iar finalista va obtine 654.860 de dolari si 600 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *