Analiza unor derby-uri de foc

Azi se va desfasura ultimul meci al primei etape din play-off-ul Ligii 1. Si ce meci se anunta ! Partida FCSB-Viitorul se anunta a fi una din cele mai interesante ale rundei si va incepe la ora 20 :30.

O vicecampioana decimata de o multime de accidentari, Teja are in acest moment o multime de batai de cap. De cealalta parte, Hagi este mai relaxat, nu are niciun fel de presiuni, obiectivul echipei sale fiind acela de a se situa intre primele sase in Liga 1, obiectiv care a fost deja realizat. Cu toate acestea, Hagi va incerca sa profite de forma slaba prin care trece echipa rivala de la Bucuresti si sa castige pe Arena Nationala. Pana in prezent, cele doua echipe s-au mai intalnit de aproximativ 20 de ori, de 15 ori au reusit sa se impuna ros-albastrii, de trei ori echipa constanteana si au mai existat inca doua remize. FCSB reprezinta favorita clara a tuturor caselor de pariuri urmeaza sa vedem diseara care din cele doua echipe va reusi sa acstige.

Te-ar putea interesa:  Dinamo, calificată în semifinalele Cupei României

Florin Tanase vs. Ianis Hagi. Tanase a debutat in cadrul Ligii 1 pe data de 23 februarie 2014 in cadrul partidei Dinamo-Viitorul. In perioada 2015-2016 a avut parte de un sezon fantastic in tricoul echipei constantene, de 15 goluri si sase pase decisive. 2016 este anul in care s-a transferat la FCSB. De cealalta parte, Ianis Hagi a reusit sa dovedeasca ca este liderul unei generatii de mare viitorul in lumea fotbalului. A debutat in fotbal la 16 ani. Este unul din cei mai tineri jucatori de fotbal folosit de dobrogeni intr-un meci de Liga 1. A reusit sa marcheze de 76 de ori si sa ofere 6 pase decisive. In cele 24 de partide din ediita curenta a trimis 105 suturi spre poarta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *