Gabriela Ruse este pe val in noul sezon

Sigismund
By Sigismund March 11, 2019 17:39

Gabriela Ruse este pe val in noul sezon

Tanara tenismena, Gabriela Ruse este pe val in noul an. Ea a reusit sa aiba o urcare impresionanta in clasamentul WTA dupa ce a jucat o finala ITF.

Gabriela Ruse a ajuns pana in ultimul act la Yokohama, din Japonia, insa a pierdut finala, dupa ce a avut un parcurs perfect, fara sa cedeze vreun set pana in finala. Tanara jucatoare romanca, se clasa pe locul 253 WTA inaintea acestui turneu ITF. Ea a pierdut finala de la Yokohama in fata belgiencei Greet Minnen, 243 WTA, cu scorul de 4-6, 1-6.

Este prima finala ITF in care a ajuns vreun tenismen roman in anul 2019. Competitia de la Yokohama a fost dotata cu premii de peste 25.000 de dolari. Gabriela a inceput sa aiba o evolutie mai buna dupa ce a cazut de pe locul 182 WTA pana pe 253. A fost prima finala pentru romanca in cadrul unui turneu hard outdoor si a doua finala din cariera dupa august 2017.

Pentru accederea in finala de la Yokohama, Gabriela Ruse a primit 30 de puncte WTA si un cec in valoare de 2.107 de dolari. Aceste puncte o ajuta sa urce 16 pozitii in clasament, pana pe locul 237.

Te-ar putea interesa:  Ungaria, lovitura grea pentru tenisul romanesc

In cadrul aceluiasi turneu, Ruse a jucat si la dublu impreuna cu britanica Gabriella Taylor, alaturi de care a ajuns pana in semifinala. La dublu romanca va urca pe pozitia 167 in clasament, dupa o evolutie peeste asteptari. Ruse a evoluat in trecut si la Turneul Campioanelor pentru junioare, in prezent fiind antrenata de Andras Szekely.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Sigismund
By Sigismund March 11, 2019 17:39
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<