Valentino Rossi ar trebui sa mai continue inca un sezon

La 41 de ani, Valentino Rossi pare mai mult decat pregatit pentru un nou sezon. Sezonul de Moto GP care a debutat duminica nu ar trebui sa fie ultimul din cariera lui Valentino Rossi care, in urma unui interviu, a dat asigurari ca va fi prezent pe teren si in sezonul urmator si asta intr-o proportie de 99%.

Valentino Rossi a declarat ca isi doreste sa ramana in cursa si este aproape sigur ca va face acest lucru la Yamaha-Petronas in 2021. Cel putin acestea sunt declaratiile facute de italianul in varsta de 41 de ani pentru Sky Sport.

Acesta a mai declarat ca este in discutii cu cei de la echipa Petronas insa nu este adevarat ceea ce s-a speculat deja si anume ca a semnat deja un contract cu acestia, inca acest lucru este departe de a se fi materializat. Pentru moment, exista doar discutii insa este sigur in proportie de 99% ca se va afla pe pista si sezonul urmator.

Te-ar putea interesa:  Marc Marquez a reusit sa castige cursa cu numarul 6 a sezonului in MotoGP

Septuplul campion mondial (2001,2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009), care nu a mai reusit sa castige nicio cursa din 2017, se pregateste sa isi dispute ultimul sezon din cariera pentru Yamaha. In 2021 urmeaza sa fie inlocuit de catre tanarul pilot de origine franceza Fabio Quartararo, revelatia sezonului trecut. De cand sosirea lui Quartararo a fost anuntata, a inceput sa domneasca incertitudinea cu privire la viitorul de sportiv a lui Rossi care va trebui sa aleaga sa continue cu o echipa mai putin prestigioasa decat cele cu care a colaborat pana in prezent si sa puna punct carierei imense.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *