Gigi Mulțescu s-a întors la Dinamo

Emi
By Emi iulie 13, 2020 19:25

Gigi Mulțescu s-a întors la Dinamo

Boardul Programului DDB (Doar Dinamo Bucureşti) a anunţat, luni seara, înlocuirea antrenorului Adrian Mihalcea cu Gheorghe Mulţescu la echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, într-un comunicat publicat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan.
”În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului. Boardul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimbarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei”, se arată în comunicat.
Boardul DDB subliniată că a fost ”atent” la poziţia membrilor DDB şi a suporterilor în general, dar precizează că deocamdată clubul Dinamo nu a fost preluat de către Programul DDB şi nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.
”Dorim să subliniem că propunerea înaintată către boardul DDB nu conţine şi alte variante de antrenor, aşa cum s-a speculat în presă. Apreciem încrederea voastră faţă de acest proiect socios şi răbdarea de a primi comunicările oficiale. De asemenea vă mulţumim pentru susţinerea manifestată faţă de Proiectul DDB în ciuda situaţiei dramatice în care se află echipa de fotbal.
Cu cât lucrurile s-au degradat mai mult în cadrul clubului sub actuala conducere, cu atât mai important devine rolul nostru. E foarte important să înţelegem acest lucru”, mai adaugă comunicatul.
DDB i-a mulţumit lui Adrian Mihalcea ”pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă”.
Totodată, DDB apreciază ”disponibilitatea lui Gigi Mulţescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se ştie despre el că a salvat şi alte echipe aflate într-o situaţie asemănătoare. Potrivit sursei menţionate, Mulţescu a afirmat că doreşte să fie plătit decât în momentul în care Dinamo va fi salvată.
Suporterii clubului Dinamo au anunţat, vineri seara, că au semnat un memorandum prin care soarta grupării, prin platforma DDB (Doar Dinamo Bucureşti), poate trece în mâinile lor.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi iulie 13, 2020 19:25
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<